Wat we doen

Toegepaste technologie

Artificial Intelligence met machine learning, toegepaste virtual en augmented reality, facial en emotion recognition,… Wij bieden innovatieve technologie om uw dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren. We bezorgen u niet enkel de future-proof technologie die uw doelstellingen ondersteunt, we implementeren het ook in uw organisatie, en zorgen ervoor dat al uw medewerkers ermee kunnen en willen werken.

Consulting

Naast de technologie bieden we ook de bijhorende consulting om het effectief toe te passen. We kunnen bestaande projecten voortzetten, nieuwe opzetten of op basis van detachering ondersteunen waar nodig. ePublic Solutions richt zich op volledige ontzorging en gaat de uitdaging graag met u aan.

Wilt u graag meer info? Neem contact op.

Innovatie

Technische oplossingen die direct waarde toevoegen: innovatie alleen is niet genoeg. We zorgen voor geïntegreerde oplossingen in plaats van standalone systemen. Door te werken met minimal viable products, testlabs en proof of concepts laten we onmiddellijk zien hoe het werkt en voeren we aanpassingen door waar nodig. Daarna gaan we samen verder om tot een future-proof oplossing te komen.

Wilt u graag meer info? Neem contact op.

Klantreizen

We visualiseren de weg die uw klanten (burgers en bedrijven voor de overheid en patiënten voor de zorg) afleggen en werken die uit vanuit het klantperspectief. Op basis van meerdere workshops bepalen we hoe we de klantreizen kunnen gebruiken als basis voor verbeteringen en nieuwe toepassingen in uw organisatie, waarvoor u onze specialisten kunt inzetten.

Wilt u graag meer info? Neem contact op.

Diensten

Wij bieden diensten en oplossingen aan die zich al bewezen hebben en die u direct kunt gebruiken, bijvoorbeeld door ze als app te downloaden. Zo hebben wij, vanuit het klantperspectief,  klantreizen ontwikkeld die de weg visualiseren die burgers afleggen. Deze kant-en-klare klantreizen zijn efficiënt te gebruiken, transparant en conform de AVG (Algemene Verordening van de Gegevensbescherming).

Wilt u graag meer info? Neem contact op.