Over ons

Over ePublic Solutions

ePublic Solutions kent de uitdagingen van de overheid- en zorgsector door en door en weet precies wat er nodig is om uw doelen te bereiken. Dankzij onze digitale transformaties in de publieke sector en de zorg creëren we wezenlijke verbeteringen van processen. We willen voortdurend een bijdrage leveren tot een betere maatschappij door het inzetten van innovatieve technologie, en streven naar een optimale samenwerking tussen organisatie, technologie en de klant (en uw klanten, namelijk burgers en bedrijven).

Onze experts

Omdat we ervaren zijn in complexe, politiek gevoelige omgevingen, weten we hoe we intern optimaal draagvlak voor veranderingen kunnen creëren. We hebben jarenlange ervaring in de publieke sector en het zorgdomein en kennen de taal en cultuur van onze klanten.

Onze partners

ePublic Solutions is een onderdeel van Crosspoint Solutions, een bedrijvencluster binnen de Cronos Groep. In de Cronos Groep zijn er talloze innovatie- en technologiebedrijven waar we mee samenwerken. Hierdoor kunnen we voor elke vraag de juiste oplossing bieden.